Meşale Gazetesi

BAŞKAN DÖNER’DEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN DÖNER’DEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajında ;”Sevgili öğrenci kardeşlerim, tüm dünyayı ekonomik, sosyolojik ve psikolojik açıdan sarsan Covid-19 virüs salgını ve bu kapsamda alınan tedbirler neticesinde, uzun bir süre yüzyüze eğitimden uzak kaldınız. Bilgisayar, tablet , telefon gibi kitle iletişim araçları ile eğitim faaliyetleri sürdürülse de, biliyorum öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı, sınıflarınızı çok özlediniz. Uzun bir aradan sonra bugün tekrar yüzyüze eğitim döneminiz başlıyor, kutlarım.

Değerli öğrenci kardeşlerim, bu ülkenin teminatı olan sizler, şüphesiz, pandeminin oluşturduğu olumsuz etkileri, eğitim noktasındaki noksanları başarı ve azim ile telafi edeceksiniz. Öğretmenleriniz de sizleri çok özlediler ve elbette bu süreçte telafi noktasında sizlere tüm enerjileri ile destek olacaklardır. Geleceğin Mustafa Kemal’leri, Ayşe Fitnat’ları, Fevzi Çakmak’ları Halide Edip’leri, sizlersiniz. Öğretmenleriniz de sizleri yetiştirme vazifesini en iyi şekilde yerine getireceklerdir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, bizler de değerli öğretmenlerimize ve sizlere yarar sağlayacağına inandığımız bir yazılım geliştirdik. Mühendislerimizin yapay zeka teknolojisi kullanarak geliştirdiği: “Odak2023” anlama, hızlanma ve odaklanma kapsamını arttırıcı yazılımı, Türk Gençliği’nin hizmetine sunuyoruz. Eğitim hayatınızda, üstün bir gayret ile başarıya giden yolda, yılmadan usanmadan yürüyeceğinizden zerre şüphem yoktur.

Sevgili genç kardeşlerim, “Maske, Mesafe, Temizlik” kurallarına uygun hareket edeceğinizden emin olarak, yeniden okul sıralarındaki yerinizi almanızın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.

2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının hem sizlere hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, hepinize başarılar dilerim.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.