BAŞKAN DÖNER’DEN HESOB’A ZİYARET

BAŞKAN DÖNER’DEN HESOB’A ZİYARET

Ülkü Ocakları başkanlığına büyük bir teveccühle seçilen ve her kesimin beğenisini kazanan Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Alihan Döner, Ülkü Ocağı yöneticileriyle birlikte Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti. Başkan Teksöz, Döner ve beraberindekileri karşılarken yeğenim diyerek bahsettiği ve her platformda sevgisini gösterdiği Alihan Döner’e yakın ilgi gösterdi. Başkan Teksöz, heyete HESOB’u gezdirdi.

BAŞKAN DÖNER’DEN TEKSÖZ’E TEŞEKKÜR

Ardından da gündeme yönelik istişarelerde bulunuldu. Hatay’ın meselelerine yönelik değerlendirmelerin ardından Başkan Döner, nezaketinden ve ev sahipliğinden dolayı Teksöz’e teşekkürlerini sundu. Başkan Teksöz, de heyete teşekkür etti. Teksöz, ziyaretle ilgili açıklamasında; “Ülkü ocakları il başkanımız sevgili yeğenim Alihan Döner ve yönetim kurulu birliğimizi ziyaret ettiler. Esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.