BAŞKAN DÖNER’DEN PROF. DR. ALANKA’YA ZİYARET

BAŞKAN DÖNER’DEN PROF. DR. ALANKA’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Türk Gençliği İletişim Fakültesine” kampanyasının Hatay ayağı start aldı. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner “Türk Gençliği İletişim Fakültesine” projesi kapsamında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Alanka’yı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan  Döner ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Medyayı kuşatma altına almış, yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplanmış gazeteci ve yorumculardan Türkiye’yi arındırmak amacıyla, milli ve şuurlu vatansever gençlerimizi üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini dikkate almalarının milli bir görev olduğuna inanıyorum’ ifadeleri üzerine ,Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde  ‘Türk Gençliği İletişim Fakültesine’ projemizi başlatarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ömer Alanka’yı ziyaret edip, istişarelerde bulunarak medya ve iletişim de ki dezenformasyon ile mücadelenin önemi ve milli şuur ve hassasiyeti olan basın mensuplarının yetişmesi hususunda hasbihal ettik.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.