BAŞKAN DÖNER’DEN RESSAM KOCAİSPİR’E ZİYARET

BAŞKAN DÖNER’DEN RESSAM KOCAİSPİR’E ZİYARET

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Bölgemizin başarılı ressamlarından Selmani Baki Kocaispir’i atölyesinde ziyaret etti.

Yaptığı başarılı çalışmalar ve yarışmalarda elde ettiği dereceler  ile adından söz ettirmesinin yanında sınavlara hazırladığı tüm öğrencilere hayallerindeki okulları kazandırarak Türkiye’nin en başarılı resim atölyesinin kurucusu olan Ressam Selmani Baki Kocaispiri ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında sohbet imkanı bulduklarını söyleyen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Böylesine başarılı bir ressamın şehrimizde görev yapmasından duyduğu mutluluk ile bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediği Ressam Kocaispir’in başarılarını takdir ile takip edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Ressam Selmani Baki Kocaispir,Yaptıkları çalışmalar ve sınavlarda gösterdikleri Türkiye geneli başarılar ile ilgili hasbihal ettikleri Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.