BAŞKAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e tebrik ziyaretleri aralıksız olarak devam ediyor. Her gün yoğun bir teveccühle ziyaretçileri eksik olmayan Başkan Döner sevilen kişiliği ile hem sahada hem vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

 Ziyaretçileri arasında, Ülkü Ocakları Antakya İlçe yöneticisi Mevlüt Söker ve Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe yöneticisi Mehmet Efe Bulguoğlu, Geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı merhum Mehmet İbrahim Demirci’nin kıymetli oğulları Öğretim Görevlisi Hasan Demirci ve Mehmet Akif Demirci, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sanat ve Tasarım Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ahmet Aydın , Öğretim Görevlisi Çağrı Ünal , Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Gözübenli, Öğretim Görevlisi Hasan Demirci, Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal, Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Beşir Günay ve İbrahim Şölen ve Yeşilay Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin tebrik ziyaretinde bulundular.

Başkan Döner ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kapımız ve gönlümüz açık, Memleketimi ve insanlarımı seviyorum onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur diyerek sürekli vatandaşlarımız ile görüşüp temaslarımız eksik olmayacak ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.