BAŞKAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DÖNER’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı devir teslim töreni sonrası görevi devralan Alihan Döner’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır, Geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi Antakya ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Tuzsuz, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl başkanı Hayri Şahin, Türk Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solgun, Milliyetçi Hareket Partisi İl yöneticisi Ethem Yıldırım, Cuma Bayraktar, Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe yöneticisi Adil Abay, Tanışma Mahallesi temsil heyeti başkanı Cuma Güvercin, Cemil Bayraktar, Milliyetçi Hareket Partisi il yöneticisi ve Merkez Yakacak işletmesi sahibi Gökhan Eraslan ve beraberinde gelen kıymetli misafirler, Hassa Meslek Yüksekokulu Reisi Hüseyin Özkan ve Eğitim Fakültesi Reisi İnayet Vurman, Özat Kooperatif Başkanı Rüstem Göğce, Parti emektarlarından İl Yöneticisi Bekir Ateş hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Döner sözlerine şöyle devam etti, teslim aldığımız bu bayrağı Ülkücü kardeşlerimle birlikte Partimize layık bir şekilde taşıyıp hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kapımız partililerimize ve hemşehrilerimize her zaman açık olacaktır ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.