BAŞKAN DÖNMEZ: “İLK DEFA GAZETECİLERLE FESTİVAL PLANLIYORUZ”

BAŞKAN DÖNMEZ: “İLK DEFA GAZETECİLERLE FESTİVAL PLANLIYORUZ”

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehirde yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dönmez, bu yıl 5 Temmuz festivalinin nasıl yapılacağı konusunda gazetecilerle fikir alışverişinde bulunduklarını ve birlikte Atatürk Anıt Meydanı’nda incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Dönmez, İskenderun’da ortak akıl ile güzel bir festival gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Deprem sonrasında İskenderun’un ayağa kalktığını gösterebilmek için Anıt Alanı’nda ne yapabileceğimizi konuşuyoruz. Çünkü Anıt Alanı’nda yapacağımız her etkinlik, İskenderun’a ve Hatay’a umut olacak” ifadelerini kullandı.

Anıt Alanı’nın festival için uygun bir alan gibi görünmediğini ancak burayı insanların morallerini yerine getirmek için geçici de olsa konser alanına dönüştürmek istediklerini dile getiren Başkan Dönmez, “Kısıtlı bütçemizle beraber, belki de sadece sponsorluklarla hareket edebileceğimiz bir bütçeyle, ilk defa gazetecilerle, ilk defa katkı sunmak isteyen herkesin fikirlerine açık olduğu bir festival düzenlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

Ayrıca, Mete Aslan Bulvarı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Havuzlu Çarşı’da incelemelerde bulunan Başkan Dönmez, belediyenin yapacağı projelerle ilgili bilgiler aktardı. Altyapıdan sahil düzenleme projesine kadar birçok konuda açıklama yapan Dönmez, altyapı, kaldırım ve peyzaj çalışmalarının bir an önce tamamlanarak İskenderun sahilinin kötü kanalizasyon görüntülerinden ve depremin izlerinden kurtulacağını, vatandaşların daha güzel bir ortamda gönül rahatlığıyla gezebileceği ve balık tutabileceği bir yer haline getirileceğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.