BAŞKAN DÖNMEZ: SİYASET YAPMIYORUM SAHADAYIM

BAŞKAN DÖNMEZ: SİYASET YAPMIYORUM SAHADAYIM

İskenderun Belediye Meclisi, şehrin inşaasında kullanılmak üzere talep edilen 300 milyon liralık borçlanma ile ilgili olağanüstü toplandı.

Oturuma başkanlık eden Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, “Benim tek derdim İskenderun’umuza hizmet etmek. Siyaset yapmayacağımı söylemiştim. Ben kendimi şantiye şefi olarak görüyorum. Görevim sahada işleri yürütmek, toplumsal fayda sağlamaktır. Devlette para yok, kısıtlı kaynaklarımız var, 467 milyon alacağımız var. Nasıl alacağız, ne zaman alacağız, af mı çıkacak, bilmiyorum. Borç bir kıskaç değil, Merkez Bankası’na vereceğimiz arazi sayesinde bir gelir elde edeceğiz. Gerekirse yer de satacağız. Bu para cebimize girmeyecek, hizmet olarak şehre yansıyacak. Festivali, Limak’tan aldığımız sponsorluk sayesinde yaptık. Herkesin emeğine sağlık.

TAŞ OCAKLARI DA KALKACAK, ÇÖP FABRİKASI DA..

REKLAM ALANI

Bu şehir için bir planlama yapıyoruz. O planlamanın içinde taşocaklarının kaldırılması da var, çöp fabrikasını taşımak da.. Otogarın Düğünyurdu’na taşınacak olmasını da karşıyım. Toplum bizden ne istiyorsa onu yapacağız. Ben rozetimi çıkardım, İskenderun’da her kesime hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

‘DEVLET DE KAYNAK AKTARMAK ZORUNDA’

CHP Grup Başkanvekili Bülent Bozdoğan, “Seçimlerde bu şehre kaynak, para akacak diyen bir hükümet vardı. İş asfalt ve kaldırımlara gelince, neden kaynak aktırmadan imtina ediyor? Doğru bulmuyoruz. Herşeye rağmen, İskenderun’da hizmetler yürümek zorunda. Biz bu borçlanmaya evet diyeceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.