BAŞKAN DÖNMEZ’DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

BAŞKAN DÖNMEZ’DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, ilçede gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.Başkan Dönmez, “Daha yaşanabilir bir İskenderun için toplum sağlığını önceleyen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meydan Mahallemizde bulunan alanda kapsamlı temizlik çalışmaları ile 140 kamyon hafriyat ve çöp atıklarını bertaraf ettik. Temiz bir çevre için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.” Dedi. Belediye ekipleri, İskenderun’un farklı bölgelerinde düzenli olarak gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Meydan Mahallesi’nde başlatılan temizlik seferberliği kapsamında, çevreye zarar veren hafriyat ve çöp atıkları titizlikle toplandı ve bertaraf edildi. Başkan Dönmez, bu çalışmaların, vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

Başkan Dönmez, açıklamasında, temiz ve düzenli bir çevrenin önemine vurgu yaparak, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.