BAŞKAN ELMASOĞLU’NDAN SOKAĞA ÇIKMAYIN UYARISI

BAŞKAN ELMASOĞLU’NDAN SOKAĞA ÇIKMAYIN UYARISI

Erzin ve çevre ilçelerde etkili olan rüzgardan dolayı Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, vatandaşlra gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları gerektiğini hatırlattı.

Yoğun rüzgardan dolayı çok sayıda ağaç kırıldı ve evlerin duvarları zarar gördü. Rüzgardan dolayı kırılan ağaçların ve savrulan maddelerin insanlara zarar vermesini önlemek, can ve mal kayıplarını engellemek için belediye bünyesinde acil ihbar hattı kuruldu. Ayrıca Başkan Elmasoğlu, gerekmedikçe vatandaşlara evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

KAPANAN YOLLAR ÖNCELİK SIRASINA GÖRE AÇILACAK

Başkan Ökkeş Elmasoğlu yaptığı duyuruda; “Şiddetli Rüzgardan Çok Sayıda Ağaç Devrilmesi Nedeni İle Başta Kapanan Yollar Olmak Üzere Ekiplerimiz Öncelik Sırasına Göre Olaylara Müdahale Etmektedir. Vatandaşlarımızın Panik Yapmadan İhbarlarını Belediyemizin 6815007-Dahili 150 Numaralı Telefonundan İletmelerini, Çatılardan Düşecek Cisimlerden Yaralanmamaları İçin Gerekmedikçe Dışarı Çıkmamalarını Önemle Rica Ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.