BAŞKAN ERDOĞAN YENİ ÜYEYE ROZET TAKTI

BAŞKAN ERDOĞAN YENİ ÜYEYE ROZET TAKTI

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Murat Doğan’a rozetini taktı.

Hatay’ı kalkındırma yolunda emin adımlarla ilerleyen AK Parti ailesi gücüne güç kattı. CHP’den ayrılarak AK Parti’ye katılan Doğan’a rozetini takan İl Başkanı Erdoğan, Hatay’da güçlerine güç katan Doğan’ı tebrik ederek, bu katılımların artarak devam edeceğini belirtti. Programda Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ile birlikte çok sayıda partili de hazır bulundu.

ERDOĞAN: AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

REKLAM ALANI

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Dr. Erdoğan rozet töreninin ardından yaptığı açıklamada; “Antakya Belediyesi CHP meclis üyesi Murat Doğan, partisinden istifa ederek AK Parti ailemize katıldı. İlçe Başkanımız Mustafa Boyacıoğlu ve teşkilatımızla birlikte aramıza yeni katılan üyemizi kutladık. AK Partimize yeni üye olan meclis üyemize hoş geldin diyor, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

YAPAR: MURAT DOĞAN’IN KATILIMI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya’yı meclis üyeleriyle parti ayrımı gözetmeksizin yönettikleri için meclis toplantılarının son derece uyum içerisinde geçtiğini belirtti. CHP’li de olsa tüm meclis üyelerinin önceliğinin Antakya olduğunun altını çizen Yapar, Murat Doğan’ın AK Parti ailesine katılmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Mecliste üstünlükleri olmasına rağmen diğer partilerden gelen herkese kapılarının açık olacağını da belirten Yapar; “Sayın Murat Doğan’ın aramıza katılması en çok yakın mesai arkadaşı olarak beni memnun etti. Meclis toplantılarındaki uyumlu davranışları ile her daim bizlere yakın olmuştu. Artık aynı çatı altında aynı hedefe yürüyeceğiz. Kendisine bir kez daha hoşgeldiniz dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.