BAŞKAN GÜL ÇALIŞIYOR, BELEN GÜZELLEŞİYOR

BAŞKAN GÜL ÇALIŞIYOR, BELEN GÜZELLEŞİYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçesinin geleceğe umutla bakabilmesi için gecesini gündüzüne katarak hizmetlerini sürdürüyor. Tüm personelleri ile elbirliği içinde ilçesine hizmet eden Başkan Gül, namusu olarak bildiği başkanlık görevi süresince Belen’i unutulmaz eserlerle kavuşturmaya devam ediyor.

Belen’e millet bahçesi, KKTC Dostluk Parkı, cam teras gibi tarihi projeleri ilçeye kazandıran Başkan gül, tamamlanan projelerin üzerine yenilerini eklemek için de kurmaylarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Milliyetçilik ve halkçılık şiarıyla ilçesine hizmet eden Başkan Gül, ay-yıldızı Belen’in dört bir köşesinde dalgalandırmak için art arda eserler kazandırmaya devam ediyor.

RUTİN HİZMETLER AKSAMADAN SÜRÜYOR

İlçe genelinde yol, temizlik, üstyapı gibi temel hizmetleri aksamadan sürdüren Başkan Gül, vatandaşlardan gelen talepler üzerine de ekipleri bölgeye kısa sürede yönlendirerek sorunların kısa sürede kalıcı olarak çözülmesini sağlıyor. İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde korkuluk duvar yapım çalışması ve E-5 karayolu çevresinde, orman temizliği yapan personelleri ziyaret eden Başkan Gül, çalışmaları yerinde takip etti. Ekipleri de şartlara göre yönlendiren Başkan Gül, vatandaşların memnuniyeti için de istişare ederek hizmetleri gerçekleştiriyor.

ZABITA EKİPLERİ 7/24 SAHADA

Vatandaşların alım güçlerini hedef alan yapıları engellemek isteyen Başkan Gül, ilçede zabıta ekiplerini teyakkuzda tutuyor. Tüm işletmelerin denetlenmesini isteyen Başkan Gül, halkın cebine göz diken yapılara müsaade etmeyerek takdir topluyor.

ANKARA’DA YOĞUN MESAİ

Başkan Gül, ilçeye hizmetleri kazandırmak için Ankara’da bakanlıklar ile yoğun temaslarda bulunmayı da ihmal etmiyor. Her fırsatta başkente giden Başkan Gül, ilçeye kazandırılması planlanan hizmetlerle ilgili bakan ve milletvekilleriyle görüşmeler gerçekleştiriyor. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Gül, Bakan Soylu ile ilçede devam eden ve projelendirilen çalışmalar üzerine, istişarede bulundu.

BELEN’DE YAKIN ZAMANDA ART ARDA HİZMETLER HAYATA GEÇECEK

Başkan Gül, çalışmalarının karşılığını yakın zamanda alacaklarını belirtti. İlçeye hizmet kazandırmak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Gül, vatandaşların huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Başkan Gül’ün can siperane çalışmaları vatandaşlar tarafından takdire karşılanıyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.