Meşale Gazetesi

BAŞKAN GÜL: TEŞEKKÜRLER BELEN, TEŞEKKÜRLER HATAY, TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

BAŞKAN GÜL: TEŞEKKÜRLER BELEN, TEŞEKKÜRLER HATAY, TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Belen, Hatay ve Türk halkının kararı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilmesinin ardından bir kutlama mesajı yayınladı.
Türkiye yüzyılı vurgusu yapan Başkan Gül, mesajında, “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşlarımızın yaptığı tercihle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 5 yıl süreyle görev tevdi ederek, Türkiye Yüzyılı için büyük bir sorumluluk yükleyen ve vatandaşlık görevini yerine getirerek sandıklara giden kıymetli halkımıza, öncelikle teşekkürlerimi sunarım.
Bizler Cumhur İttifakı olarak omuz omuza girdiğimiz seçimlerin ardından büyük bir başarıya imza attığımız için çok mutluyuz. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve ileri görüşlülüğü bizlere ilham olmuş, seçim sürecinde durmadan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı projelerini vatandaşlarımıza aktarmaya çalıştık ve bunu da Rabbim’e şükürler olsun ki başardık.
Yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından depremzede illerimizi de siyasi malzeme yapan arkadaşlarımıza da Hatay’ımızda Cumhurbaşkanımızın 1. Çıkması, çok güzel bir sonuç oldu.
Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; “Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek” diyerek, seçim sonuçlarının 85 milyon vatandaşımıza, Türk Coğrafyasına ve İslam Âlemine, hayırlı olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle; Cumhur İttifakı İl Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, Milletvekillerine, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, Ülkü Ocaklarına, Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerine ve ismini sayamadığım tüm Cumhur İttifakı gönül dostlarıma teşekkürlerimi sunar, Cumhur İttifakı olarak ülkemiz adına aldığımız tüm sorumluluklarda başarılar dilerim. Rabbim yolumuzu açık eylesin” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.