BAŞKAN GÜL YANGINDA EKİPLERİ SEFERBER ETTİ

BAŞKAN GÜL YANGINDA EKİPLERİ SEFERBER ETTİ

Belen’in Fatih Mahallesi’nde çıkan orman yangını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün katkılarıyla kısa sürede söndürüldü.Belen’in doğasının zarar görmesine asla tahammül edemeyen Başkan Gül yangın ihbarının alınmasının ardından ekipleri bölgeye seferber etti. İtfaiye araçlarına takviye yapılmasını ve tüm imkanlarla yangına müdahale edilmesi talimatını veren Başkan Gül, ekiplerin cansiperane çalışmalarını da takdir etti. Belen’in Fatih Mahallesi ormanlık alanında etkili olan yangın kısa sürede söndürülürken Başkan Gül’ün de anında verdiği talimat itfaiye ekiplerinin işlerini kolaylaştırdı.

GÜL: GEÇMŞİ OLSUN BELEN’İM

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, çıkan yangın dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Belenlilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Gül; “Fatih mahallemizde ormanlık alanda çıkan yangına, hızlı bir şekilde müdahale edilerek, şükürler olsun söndürüldü. Rabbim beterinden saklasın. Bölgeye giderek yangına müdahale eden ekiplerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar da yangının söndürülmesinden dolayı başta Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.