BAŞKAN GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN

BAŞKAN GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçedeki ilkokul öğrencilerine, karne yılsonu törenleri sırasında yaz tatili hediyesi olarak eşofman verdi. İlçedeki 3 okula giden, öğretmenlerle, idarecilerle ve öğrencilerle bir araya gelen Gül, öğrencileri sevindirdi.

Başkan Gül, eşofman dağıtımıyla ilgili açıklamasında, “Şenbük İlkokulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimize yaz tatili hediyesi eşofman takımlarımızı taktim ettik. Etkinliğimize iştirak eden Mahalle Muhtarımız Mevlüt Vurucu’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Ayvazoğlu’na ve personelimize teşekkür ederim. Ötençay Mahalle Muhtarımız Nizamettin Şenel, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Ayvazoğlu ve Belediye Meclis üyemiz Ali Kemal Batman’la birlikte, Ötençay İlkokulumuzda minik öğrencilerimizle bir araya geldik, yaz tatili eşofman takımlarımızı hediye ettik. Rabbim, güle güle kullanmak nasip etsin. Kıcı Mahalle Muhtarımız Osman Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Ayvazoğlu’yla birlikte Kıcı İlkokulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimize, yaz tatili hediyelerini taktim ettik. Rabbim, güle güle kullandırsın” ifadelerini kullandı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.