BAŞKAN GÜL’DEN PASTALI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN GÜL’DEN PASTALI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, MHP Belen ve İskenderun İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetimini nezaketle karşıladılar.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “İTSO olarak seçimlerimizi gerçekleştirdik. Yeni yönetim ve meclisimiz görevine başladı. Belen bizim için ayrı bir değer, neticede Belen’de de üyelerimiz var. Belen için hayata geçirmeye çalıştığımız projelerde her zaman yanımızda oldunuz ve bizlere destek verdiniz. Belen’e kurulması düşünülen Sanayi Sitesi başta olmak üzere bir çok konuda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. İTSO olarak Belen’e hizmet noktasında imkânlarımız ölçüsünde hizmet ediyoruz. ” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise; “ Belen’in gelişmesi adına yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediye olarak her zaman İTSO Başkanımıza destek olmaya çalışıyoruz. El birliği ile bölgemizin gelişmesi adına atılacak adımlarda birlikte hareket ediyoruz. Bu vesile ile İTSO Meclis ve yönetimini tebrik ediyor, yeni dönemde bir çok ortak projeleri hayata geçirmeyi temenni ediyorum. İTSO olarak Belen’e yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve Ak Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen de selamlama konuşması yaparak, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.Ziyarette, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın doğum günü olması nedeni ile sürpriz yaparak pasta ikramında bulundu. İTSO Başkanı Yılmaz ise, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e bu ince ve nazik düşüncesinden dolayı teşekkür etti.Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Gasan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nedim Şaban, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan, Hıdır Güneş, İTSO Meclis üyeleri, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.