BAŞKAN GÜL’DEN YAYLA ŞENLİKLERİNE DAVET

BAŞKAN GÜL’DEN YAYLA ŞENLİKLERİNE DAVET

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen Yayla şenliklerine tüm vatandaşları davet etti.

27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak olan şenliklerde ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Zara da sahne alacak. Belen Millet Bahçesi’nin yanındaki alanda düzenlenecek ola Yayla Şenliklerine yoğun katılımın olması bekleniyor.

GÜL: TÜM VATANDAŞLARI BEKLİYORUZ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, gerçekleşecek olan şenlikler ile Belen’in güzelliklerini tanıtmayı hedeflediklerini belirtti. İlçede çok sayıda yeni projeye imza attıklarını, daha güzel bir Belen için çalıştıklarının altını çizen Başkan Gül; “Belen’imizin değişimine yakından tanıklık etmek için değişen ve güzelleşen Belen’imize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak olan Yayla Şenlikleri’mizde ünlü sanatçı Zara hanımefendi sahne alacak. Tüm Hataylı hemşerilerimizi bu güzel eğlenceye davet ediyoruz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.