Meşale Gazetesi

BAŞKAN GÜZEL’DEN İL SAĞLIK MÜDÜR’Ü HAMBOLAT’A ZİYARET

BAŞKAN GÜZEL’DEN İL SAĞLIK MÜDÜR’Ü HAMBOLAT’A ZİYARET

Defne İlçe Belediye Başkanı  İbrahim Güzel, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette, Defne İlçesinde yürütülmekte olan sağlık hizmetleri hakkında bilgi ve görüşler paylaşıldı. Başkan Güzel, Defne İlçesinde olmasını istediği hastane talebini ileterek şu an’a kadar ilçede yürütülen sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayat İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ise, Defne ilçesinde yapılması planlanan Devlet Hastanesi konusunda bilgiler vererek Defne İlçesinin hak ettiği donanımlı ve geniş kapasiteli bir hastaneye kavuşması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğimizden emin olun mesajını iletti. İlimizde ve Defne İlçesinde Planlanan Sağlık yatırımları hakkında bilgiler paylaştı.

Ayrıca; Hambolat, Dünyayı ve haliyle ülkemizi sarsan, ciddi yıkımlar yaratan ve onarılmaz yaralar açan corona virüse karşı yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizde Belediyelerimize de önemli sorumluluk ve görevler düştüğünün altını çizdi ve bugün’e kadar tedbirler noktasında Güzel’e yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Hatay’ın birçok medeniyete ev sahipliği yapan barış ve hoşgörü kenti olduğunu ifade eden Hambolat, bu ziyaret vesilesiyle ‘’Tüm Alevi vatandaşlarımızın ‘Gadir Hum Bayramı’nı da buradan kutluyorum ’’dedi.

Güzel, görev yaptığı bir çok alanda başarılı çalışmalara imza attığını ifade ettiği Hambolat’a , corona tedbirleri kapsamında gereken her türlü desteğe açık olduklarını söyledi ve misafir perverliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.