BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kanatlı Mahallesi Şehit Fahri Koç Sokak’ta beton asfalt çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Şehir genelinde ihtiyaç duyulan hizmetleri süratle gerçekleştiren Antakya Belediyesi ekipleri, Kanatlı Mahallesi Şehit Fahri Koç Sokak’ta ilk olarak yol söküm çalışması, ardından kot düzenleme, malzeme serme ve sıkıştırma çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak beton asfalt serme çalışması gerçekleştirdi.

Üç gün içerisinde tamamlanan yol, vatandaşların hizmetine sunuldu.Çalışmaların ikinci gününde alanda incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve daire müdürleri eşlik etti. Antakya Belediyesi ekipleri, şehir genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını süratli bir şekilde sürdürüyor. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.