BAŞKAN KARATAŞ VALİ DOĞAN İLE HİZMETLERİ GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN KARATAŞ VALİ DOĞAN İLE HİZMETLERİ GÖRÜŞTÜ

Hassa’nın başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’da yapılacak çalışmaları istişare etmek amacıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.Hassa’da yakın zamanda yaşanan kar afeti nedeniyle evleri, ahırları ve zarar gören çeşitli alanlarda yapılacak olan imar çalışmaları, ilçede yapımı planlanan diğer hizmetler ve çok sayıda proje ile ilgili Vali Doğan’ın fikirlerini edinen Başkan Karataş, ilçeye çok sayıda hizmet yapmayı amaçladığını kaydetti.

“HASSA’MIZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Hassa’nın ve Hassalıların kaybedecek bir dakikalarının dahi olmadığını kaydeden Başkan Karataş; “Sayın valimiz Rahmi Doğan ile İlçemizde kurulması planlanan organize sanayi Bölgesi, yoğun kar yağışı nedeniyle zarar gören besicilerimiz ve çiftçilerimizin durumu, ilçemiz için planladığımız diğer projelerimiz ve altyapı sorunlarımız ile ilgili istişarelerde bulunduk. İlçemizin imarını hiç vakit kaybetmeden başlatmalı ve vatandaşlarımızın memnun olacağı çalışmaları hayata geçirmeliyiz. Bu çerçevede ziyaret edip değerli fikirlerine başvurduğum sayın valimize göstermiş olduğu ilgi için şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Hassa’mız için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.