BAŞKAN KARATAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN KARATAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Defne Harbiye Esnaf Odası başkanımız Murat Karataş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Karataş, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay İl Ticaret Müdürü Halit İmrek ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette heyetin hayırlı olsun dileklerini ilettiği Karataş, misafirlerine odanın çalışmalarını ve esnafın sorunlarını aktardı. Gündeme yönelik konuların görüşüldüğü ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

TEKSÖZ: KARATAŞ’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

HESOB Başkanı Teksöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Defne Harbiye Esnaf Odası başkanımız Murat Karataş kardeşimize  ve yönetim kuruluna Defne Kaymakamımız sayın Nevzat Şengök beyefendi ve Hatay Ticaret il müdürümüz sayın Halit Imrek kardeşimiz ile birlikte Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” ifadelerini kulandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.