BAŞKAN KESKİN’DEN SORUNLARA NEŞTER

BAŞKAN KESKİN’DEN SORUNLARA NEŞTER

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, ilçede vatandaşların en çok şikayet ettiği sorunlara neşter vurmaya devam ediyor.

Başkan Keskin, bozuk olan yollarda asfalt hamlesi başlatarak vatandaşların en büyük isteklerini yerine getirdi. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt serim ve yama çalışmaları kapsamında “Hatay Büyükşehir Belediyesi Sorumluluğunda bulunan” Sanayi Mahallesi Özel  Caddesi, Çelen Sokak ve Numune Evler Mahallesi 13 nolu Sokak’ ta tespit edilen bozuk ve yıpranmış noktaların bakım-onarım çalışmalarını yürüterek belirlenen noktalara sıcak asfalt serimi ve yama uygulaması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fadıl Keskin, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan planlamalar kapsamında asfalt serim ve yama çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Keskin, çalışmaların Dörtyollu vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.