BAŞKAN MUSTAFA ŞENER ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN MUSTAFA ŞENER ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Yıllarını Milliyetçi Hareket’e adayan HBB Mezarlıklar Daire Başkanı Mustafa Şener, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle atandığı görevi kapsamında kent genelindeki tüm mezarlıkların düzeni, temizliği ve bakımı ile ilgili çalışmalardan sorumlu olan ve deneyimi ile ağır yükün altından başarıyla kalkmayı bilen Şener, her boş anında ise ziyaretçilerini makamında ağırlıyor. Başkan Şener, bu kapsamda Türkiye Kamu-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Solğun, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyeti, Güzelburç Mahallesi’nin kanaat önderlerinden Yusuf Güloğlu’nu, Defne Belediyesi meclis üyesi kanaat önderi Sabahattin Eskiocak’ı, Yayladağı yukarı pullu yazı mahalle muhtarı Mehmet Aktaş ve Yayladağı aşağı pullu yazı mahalle muhtarı Ahmet Çaman’ı, Enerjisa Kurumsal Hatay Portföy Yöneticisi Mustafa Alıç’ı ve Pardole parfüm işletme sahibi Adem Karadeniz’i makamında ağırladı.

ÜLKÜCÜLER TAM KADRO ŞENER’İN YANINDA

REKLAM ALANI

Başkan Şener’e ilk ziyareti Türkiye Kamu-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Solğun, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyet yaptı. Heyet ile uzun süre görüşme gerçekleştiren Şener, ülkücü-milliyetçi camianın bir neferi olmaktan her zaman gurur duyduğunu, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevi sürecinde de Ülkü Ocakları çatısı altında aldığı eğitim ve terbiyenin gereğini yaparak çok çalışacağını kaydetti.

BAŞKANLARDAN ŞENER’E TAM DESTEK

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı STK’ların başkanları, böylesine önemli bir makamda yıllarını Turan davasına adamış, ülkesini ve şehrini seven bir neferi görmekten memnun olduklarını belirterek, her türlü projesinde yanında olduklarını kaydettiler. Şener’in 29 yıllık memuriyet kariyerinin her gününün ayrı başarılara sahne olduğunu ve bu çalışmalarının karşılığını da bulunduğu makamla aldığını kaydeden başkanlar, Şener’e Hatay Büyükşehir Belediyesi çatısı altındaki görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

ŞENER KONUKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

HBB Mezarlıklar Daire Başkanı Mustafa Şener, ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu Türkiye Kamu-SEN’e bağlı STK başkanlarından oluşan heyete ve konuklarına teşekkürlerini iletti. Şener; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle geldiğim bu görevde her daim başarı için durmadan çalışacak, Hatay’ın ayağa kalkması hususunda elimden gelenin fazlasını yapacağım. Sizlerle gerek Ülkü Ocakları’nda, gerekse TÜRKAV’da uzun yıllar birlikte çalışmalar yürüttük. Bugün ise her birimiz farklı alanlarda ülkemiz ve şehrimiz için mücadele veriyoruz. Her birinize çalışmalarınızda başarılar diliyor, ziyaretleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Solğun ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Şener’e Ülkü Ocakları dergisini hediye ettiler. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

ZİYARETÇİLERİNE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Mustafa Şener, ardından Güzelburç Mahallesi’nin kanaat önderlerinden Yusuf Güloğlu’nu, Defne Belediyesi meclis üyesi kanaat önderi Sabahattin Eskiocak’ı, Yayladağı yukarı pullu yazı mahalle muhtarı Mehmet Aktaş ve Yayladağı aşağı pullu yazı mahalle muhtarı Ahmet Çaman’ı, Enerjisa Kurumsal Hatay Portföy Yöneticisi Mustafa Alıç’ı ve Pardole parfüm işletme sahibi Adem Karadeniz’i makamında ağırladı. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Başkan Şener, tüm ziyaretçileri ile gündeme dair görüşmeler gerçekleştirdi. HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanı olması dolayısıyla kendisine ziyaret gerçekleştiren herkese teşekkürlerini ileten Başkan Şener, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün öncülüğünde Hatay’ın ayağa kalkması için mücadele vermeye devam edeceklerini kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.