TEKSÖZ,BAŞKAN ŞAHİNOĞLU’NA BAŞARILAR DİLERİM

TEKSÖZ,BAŞKAN ŞAHİNOĞLU’NA BAŞARILAR DİLERİM

İskenderun Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Esnaf Odası gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyen Hidayet Şahinoğlu Başkanlığındaki yeni yönetim ve denetim kurulu seçildi.

HESOB Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği İskenderun Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Belediye başkanı Fatih Tosyalı da katıldı. HESOB Başkan vekili Erol Akın, oda ve kooperatif başkanları ile birlikte katılım sağlanan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün divan başkanlığını yaptığı olağan genel kurulda tek liste oylandı. Seçimlerde üyeler Başkan Hidayet Şahinoğlu’na güven tazeledi, yeni yönetim ve Denetleme kurulunu belirledi. Divan Başkanı HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Hidayet Şahinoğlu ile yeni yönetim ve Denetim kurulunu tebrik etti, başarılar diledi. İskenderun Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu kendisine ve ekibine güvenen üyelerine layık olmamayı sürdüreceklerini söyledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.