Meşale Gazetesi

BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ İLÇEMİZİ TANITTIK

BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ İLÇEMİZİ TANITTIK

Beyaz TV’de yayınlanan “Belma Belen’le Geziyoruz” isimli televizyon programının Altınözü’nün güzelliklerini tanıttığı 2. bölümü yayınlandı.

Ulusal arenada yayın yapan Beyaz TV Kanalı’nda yayınlanan “Belma Belen ile Geziyoruz” programına konuk olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, zeytin diyarı ve Gastronomi kenti Altınözü’nün birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini, turizm alanlarını ve benzeri birçok kültürel ve tarihi değerini programda tanıttı.

Başkan Sarı, programa dair yaptığı bilgilendirmede “Zeytin ve Zahterin anavatanı olan Altınözü ilçemizin, tarihi, doğal, turistik güzelliklerini ve yöresel lezzetlerimizi her alanda tanıtmaya devam ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Altınözü’nün tanıtıldığı program ilk bölümünde olduğu gibi vatandaşlar tarafından da yoğun şekilde takip edildi. 2. bölümü ile vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen programla ilgili sosyal medyada binlerce ileti paylaşıldı. Vatandaşlar değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün mimarı olan Rıfat Sarı’ya teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.