BAŞKAN SARI İLE ALTINÖZÜ GÜZELLEŞİYOR

BAŞKAN SARI İLE ALTINÖZÜ GÜZELLEŞİYOR

Değişen ve güzelleşen Altınözü sloganıyla, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimleri ve Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’un destekleriyle yapılan yatırımlarla beraber kentin yıldızı haline gelen Altınözü’nde hizmetler ardı ardına gerçekleştiriliyor.

Altınözü sevdalısı Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın koordinesinde ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda yer alan Ters Altın Konak, asma köprü, cam teras, zeytin cafenin yanı sıra Zeytin Müzesi, Roma Nekropol alanı gibi çok sayıda turizm merkezi ile cazibe alanı haline gelen Altınözü ziyaretçi akınına uğruyor. Söz konusu tesisleri 3 ay gibi kısa bir sürede 25 bin kişi ziyaret etti. İlçe esnafına önemli katkılar sağlanırken, yapılacak sanayi alanlarıyla da ilçede işsizlik tarihe gömülecek.

SARI: SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Vatandaşları Altınözü’nde ağırlamaktan duyduklarını memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Çocuklarımızın huzurla, ailelerimizin gönül rahatlığıyla vakit geçirdiği Altınözü İlçemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

ANTİKA SEVERLER ALTINÖZÜ’NDE BULUŞACAK

Altınözü’nde her ayın ilk Pazar günü Saat 10:00 ile 19:00 arasında kurulan “Antika ve ikinci el pazarı” bu haftada tüm antika eşya meraklılarını Altınözü Millet Bahçesinde buluşturacak. Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından ilki 4 Temmuz Pazar günü kurulan “Antika ve ikinci el pazarı” vatandaşlara, hem kendi antika ürünlerini satabilme hem de meraklı oldukları antika eşyaları satın alma fırsatı sunuyor. Başkan Sarı tüm vatandaşları keyifli vakit geçirmek adına Altınözü Antika ve 2.El Pazarına beklediğini söyleyerek, “ Belediyemiz ve Kaymakamlığımız koordinesinde 01 Ağustos 2021 tarihinde 10:00 -19:00 saatleri arasında Altınözü Millet Bahçesinde kurulacak Altınözü Antika ve 2.El Pazarına Antika ve Nostaljik eşya sevenleri ile tüm halkımızı davet ediyoruz ”dedi. Başkan Sarı, tüm vatandaşları Altınözü’nün güzelliklerini yerinde görmek için ilçeye beklediklerini belirtti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.