BAŞKAN SARI, MİLLETVEKİLLERİNİ 6. ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

BAŞKAN SARI, MİLLETVEKİLLERİNİ 6. ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı Ankara’da bulunan TBMM ofislerinde ziyaret ederek 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenleyecekleri 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne davet etti.

Misafirperverlikleri dolayısıyla Hatay Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Sarı, “AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, AK Parti Mersin Milletvekilimiz Hacı Özkan ve MHP Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı’yı TBMM ofislerinde ziyaret ederek 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivaline davet ettik. Sayın vekillerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.