BAŞKAN SARI, PARİS’TE DÜZENLENEN “HATAY’IN ALTIN MİRASI: ALTINÖZÜ ZEYTİNİ” FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI

BAŞKAN SARI, PARİS’TE DÜZENLENEN “HATAY’IN ALTIN MİRASI: ALTINÖZÜ ZEYTİNİ” FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Yunus Emre Enstitüsü (YEE) öncülüğünde Paris’te düzenlenen Türk kültür ve sanatının tanıtıldığı etkinliğe AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan ve Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ile birlikte katılım gösterdi.

Başkan Sarı, fotoğraf sanatçısı Mehmet Aslan’ın kuratörlüğünde düzenlenen “Hatay’ın Altın Mirası: Altınözü Zeytini” fotoğraf sergisinde Altınözü’nün kültürünü, tarihini ve ilçenin tüm güzelliklerini yansıtan fotoğrafların yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun bir ilgi gördüğünü aktardı.

Altınözü’nün kültürünü ve turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Paris’e gittiklerini ifade eden Başkan Sarı, “İlçemizin kültürü ve turizm değerlerini tanıtmak amacıyla yapmış olduğumuz Paris gezimizde ilk günden son güne kadar bizleri yalnız bırakmayan fotoğraf sanatçısı hemşehrimiz başta Mehmet Aslan olmak üzere, Paris’te yaşayan hemşehrilerimiz Abdo Küçükoğlu, İspiriyon Nalbant, Paris Sarılar Derneği Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.