BAŞKAN SARI REYHANLI HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN SARI REYHANLI HEYETİNİ AĞIRLADI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu’nu Altınözü’nde ağırladı. Altınözü’nün tarihi, doğal ve turistik zenginliklerine yerinde tanıklık eden Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı eşliğinde Altınözü Millet Bahçesi’ni gezdi.

REYHANLI HEYETİNDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR

Gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla Kaymakam Öztürk, Başsavcı Öztürk ve Başkan Zaroğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Sarı, “Reyhanlı Kaymakamımız Sayın Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcımız Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Necmeddin Zaroğlu’nu ilçemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Başkan Sarı’ya Altınözüne kattığı değerler dolayısıyla teşekkür ederek, “Saygıdeğer başkanım Hatay’ın parlayan yıldızı Altınözü’nde gerçekten farkındalık yaratmış, kendisini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.