BAŞKAN SARI: SİZLER EN GÜZELİ CEVABI SANDIKLARDA VERDİNİZ

BAŞKAN SARI: SİZLER EN GÜZELİ CEVABI SANDIKLARDA VERDİNİZ

Hatay’ın Altınözü ilçesinde Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Cumhur İttifakı üyeleri AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı önünde seçim sonucunu kutladı.
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden galip gelmesinin ardından Altınözü’nde seçim coşkusu yaşandı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, “Sevgili Altınözülüler bu zafer hepimizin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar sandıklardan galip getirerek dış güçlere gerekli cevabı verdik. Bu seçimde içimiz biraz buruk sizlerden ricam seçim zaferini herhangi bir taşkınlık yapmadan kutlamanız. Sizler en güzeli cevabı sandıklarda verdiniz.

Hepimizin bildiği gibi asrın felaketinin ardından ilk seçim ve deprem bölgesinde yaşayanlar olarak bu zaferi herhangi bir çalgı davul olmadan kutlamanız. Tekrardan seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diler depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim” dedi.
Kutlamalara Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk’ün yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Bazı sürücüler ellerinde Türk Bayrakları ile konvoylar oluşturdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.