BAŞKAN SARI’DAN ALTINÖZÜ’NE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN ALTINÖZÜ’NE DAVET

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçenin makus talihini değiştiren 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nın inşası, ilçeye kazandırılan çok sayıda tesis, TOKİ konutları ve tüm mahallelere giden asli hizmetler ile ilçe tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Başkan Sarı, ilçenin tanıtımı için düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Festivali ile ilçeyi ulusal ve uluslararası mecrada tanıttı.

ALTINÖZÜ ALTIN GİBİ PARLIYOR

Başkan Sarı, ilçeye 15 Temmuz Milli İrade Parkı, mahallelere inşa edilen çok amaçlı salonlar, halı sahalar, yollar, parklar, HAZEK gibi kadınların hem iş imkanına kavuştuğu, hem de sosyalleşebildiği bir tesis, Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü gibi ilçeyi zeytincilikte bölgenin merkezi yapacak bir proje, son olarak da 350 adet TOKİ konutu kazandırdı. Ankara ile Hatay arasında mekik dokuyarak ilçeye kazandırılması planlanan hizmetlerin takibini yapan Başkan Sarı, ilçesini altın gibi parlattı. Altınözü Belediyesi tarafından 15 Temmuz Milli İrade Parkı’na konuşlandırılan tesislerinden biri olan Ters Altın Konak, Altınözü ilçesine gelen misafirlerin en uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor. Altınözü Belediyesi’nden aldığımız bilgilere göre, ters ev 2022 yılının ilk 8 ayında 186 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’ne gelen misafirlere teşekkürünü eksik etmeyerek tüm vatandaşları Altınözü’nün güzelliklerini görmeye davet ederek Başkan Sarı,  “Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan turistik tesislerden biri olan Ters Altın Konak yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ters Altın Konak, içinde bulunduğumuz yılın ilk 8 ayında 186 bin kişi tarafından ziyaret edildi. 240 metrekarelik alan inşa ettiğimiz ters ev sıra dışı fotoğraflara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İlgilerinden dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, herkesi Altınözü’ndeki güzellikleri yerinde görmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SARI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Altınözü’ne tarihinde görülmemiş hizmetleri kazandıran Başkan Sarı’ya vatandaşlar da teşekkürlerini iletti. İlçenin altın çağını yaşamasında başrolü oynayan Başkan Sarı’nın ilçenin kaderini değiştirdiğini belirten vatandaşlar; “Altınözü unutulan bir köyden altın gibi parlayan bir kente dönüştü. İlçemizin yollarının yapılmasıyla artan ziyaretçi trafiği 15 Temmuz Milli İrade Parkı ile zirve yaptı. İlçemize kazandırılan yatırımlar saymakla bitmiyor. Bu projelerde emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.