BAŞKAN SARI’DAN ALTINÖZÜ’NE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN ALTINÖZÜ’NE DAVET

Hafta sonu Hatay genelinde yaşanan güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar gelişen, değişen ve güzelleşen Altınözü’ne akın etti. Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı üzerinde inşa edilen birbirinden güzel tesisleri yerinde görme fırsatı bulan vatandaşların bol bol hatıra fotoğrafı çektikleri görüldü.Altınözü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla Hatay’ın cazibe merkezi haline gelen ve Hatay’ın çeşitli ilçelerinin yanı sıra çevre illerden de ziyaretçi akınına uğrayan Altınözü, kış mevsiminde de doğa ve adrenalin tutkunlarının uğrak adreslerinden biri olmaya devam ediyor.

Altınözü’ne gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,“Hava biraz serin ama parkımız yine cıvıl cıvıl. Çocuklarımız, gençlerimiz, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz ilçemize gelerek vakit geçirip huzur buluyor” ifadelerini kullandı.

ALTINÖZÜ DAHA DA GÜZEL OLACAK

İlçenin daha da gelişmesi ve turizm potansiyelinin daha etkin kullanılabilmesi amacıyla hizmet ve proje üretmeye devam edeceklerini ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, önümüzdeki süreçte çok ses getirecek yeni projeler açıklayacaklarını belirtti. Hatay’ın dört bir yanından ve çevre illerden gelen ziyaretçileri ağırlamanın kendisini çok memnun ettiğinin altını çizen Başkan Sarı, daha güzel bir Altınözü için durmadan çalışacaklarını da sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.