BAŞKAN SARI’DAN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME MÜJDESİ

BAŞKAN SARI’DAN ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME MÜJDESİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bir dizi açılış için Hatay’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Altınözü’nde devletin çiftçilere verdiği zeytinyağı desteklemeleri konusunu görüştü. Desteklerin yetersiz olduğunu ve çiftçilerin mağdur olduğunu, bu konuda yeniden düzenleme yapılmasını istediklerini belirten Başkan Sarı, vatandaşlara gerekli çalışmaların yapılacağının müjdesini aldığını söyledi.

Başkan Sarı yaptığı açıklamada, “Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere İlimize teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ile Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizin Zeytinyağı destekleme konusunu görüştük. Sayın bakanımız ile görüşme neticesinde, Zeytinyağı desteklemesinde bakanlığımızın uyguladığı Kuru arazilerde dönümüne 80 kğ, sulu arazilerde dönümüne 140 kğ olarak belirlendiğini, bu konuda mağdur olan hemşehrilerimizin ve çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Yoğun programının arasında bizlere zaman ayırıp Altınözü ilçemizin sorunlarını dinleyerek tek tek not alan bakanımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Şimdiden çiftçilerimize hayırlı olsun, hasatlarının bol ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.