Meşale Gazetesi

BAŞKAN SARI’DAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A TEPKİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın HATSU üzerinden Büyükşehir Meclisinden istediği yüzde 30 su zammı Cumhur İttifakı meclis üyeleri tarafından geri döndü.

BAŞKAN SARI’DAN HBB BAŞKANI SAVAŞ’A TEPKİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın HATSU üzerinden Büyükşehir Meclisinden istediği yüzde 30 su zammı Cumhur İttifakı meclis üyeleri tarafından geri döndü. Öyle ki, Lütfü Savaş’a kendi partisinden olan Samandağ Belediye Başkanı ve Defne Belediye Başkanı bile tepki gösterdi.

Zam talepleriyle halkın boğazına birde HATSU düğümü atan Lütfü Savaş Zam’a doymuyor. 5 ayda neredeyse yüzde 50 artan su zammı talebiyle meclise gelen Lütfü Savaş, HATSU’ya toz kondurmazken zamların normal olduğunu ifade ediyor. Refik Eryılmaz ve İbrahim Güzel’in salonu terk ettiği toplantı da Lütfü Savaş, yine kibriyle öne çıkarken, pişkin pişkin tavırları da kendi partililerine bile pes dedirtti.HBB’yi 5 yıldır yönetemeyen sadece şov yapma peşinde olan sözde efsane başkan, yine gündeme oturdu. Bugüne kadar yaptığı hiçbir projede sonuca ulaşamayan, tamamladıklarında bile büyük sorunlar yaşayan Lütfü Savaş’ın zam talebi meclisten geri döndü.

RIFAT SARI ‘’HATSU BİR BORÇLANMA BİR ZAM İSTİYOR’’

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı su zammı ve HATSU çalışmaları hakkında mecliste konuşurken, “Doğruları söylemek, ne muhalefet ne iktidar gerektirir. Bizim HATSU ile işimiz yok. Biz sorunları konuşurken de hiçbir daire başkanını da hedef almıyoruz. Ama gerçekler acıdır. Büyükşehir Belediye Başkanı lütfü Savaş ilk seçildiğinde ilk 2-3 yıl Antakya harabeye döndü. Kendisi altyapı sorununu çözdüğünü söyledi. Aradan 10 yıl geçti hala Antakya’da altyapı çözülmüş değil. Aldığınız her ihaleler sıkıntılı. Biz bu ihalelerinin peşine düştük. Birebir konuştuk. HATSU’nun 2014 yılından bu yana HATSU’nun yaptığı iki iş var. Biri borçlanma diğeri de zam” ifadelerini kullandı. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.