BAŞKAN SARI’DAN MİLLETVEKİLLERİNE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN MİLLETVEKİLLERİNE DAVET

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ankara’da Hatay Milletvekillerini ziyaret etti. Vekilleri 26-27 Ekim tarihleri arasında 8’nci yapılacak Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivaline davet eden Sarı: “İlçemize ve Festivalimize gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı sayın vekillerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

MECLİSTE ZİYARET ETTİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ankara’da AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı TBMM’de ziyaret ederek 26-27 Ekim tarihleri arasında 8’nci yapılacak Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivaline davet etti.

REKLAM ALANI

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Başkent Ankara’dayız. Hatay Milletvekillerimiz Sayın Adem Yeşildal, Sayın Hüseyin Yayman, Sayın Abdulkadir Özel, Sayın Kemal Karahan ve Sayın Lütfi Kaşıkçı’yı makamlarında ziyaret ederek, 26-27 Ekim tarihleri arasında 8’nci yapılacak Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimize davet ettik. İlçemize ve Festivalimize gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı sayın vekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.