Meşale Gazetesi

BAŞKAN SARI’DAN VATANDAŞLARA MÜJDE

BAŞKAN SARI’DAN VATANDAŞLARA MÜJDE

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ilçeye bağlı Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Çetenli ve Türkmenmezrası Mahallelerine çok amaçlı salon kazandırılacağını açıkladı.

Son olarak ilçeye bağlı Ziyaret Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden ve saha amirleriyle birlikte çok amaçlı salonun inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 5 mahalleye daha çok amaçlı salon kazandırılacağının müjdesini verdi. Altınözü Belediyesi Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Çetenli ve Türkmenmezrası mahallelerine çok amaçlı salon yapım işi için ihaleye çıktı. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ifade edilirken, salonların da yer tesliminden itibaren 102 gün içerisinde yapımının tamamlanacağı belirtildi.

ŞİMDİDEN İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Altınözü’nde yer alan 48 mahallenin talep ve beklentilerine karşılık verebilmek için mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü ilçemize bağlı Ziyaret Mahallesi’ne kazandıracağımız çok amaçlı salon müjdesinin ardından güzel ilçemizin 5 mahallesine daha çok amaçlı salon kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Çetenli ve Türkmenmezrası Mahallelerimize kazandıracağımız çok amaçlı salonların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların talep ve beklentilerini karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 5 mahalleye daha kazandırılacak olan çok amaçlı salonların vatandaşların taziye, düğün, davet ve toplantı yeri gibi ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti. Başkan Sarı, çok amaçlı salonu olmayan diğer mahalleler için de çalışmalara devam ettiklerinin altını çizdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.