BAŞKAN TEKSÖZ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN İFTARINA KATILDI

BAŞKAN TEKSÖZ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN İFTARINA KATILDI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Teksöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar davetine katıldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu üyelerini külliyede ağırlayan Erdoğan’ın iftar programına katılan Başkan Teksöz, esnaf ve sanatkarların sorunlarını içeren bir dosyayı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim ettiklerini belirtti. Başkan Teksöz, program kapsamında Erdoğan’ın yanı sıra Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ile de bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Hatay esnafını temsilen A protokolde yer verilen Başkan Teksöz, Hataylı esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümü için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar programına, A protokolde yer verilen Başkan Teksöz, Hataylıların gururu oldu. Başkan Teksöz’e HESOB Başkanvekilleri Aziz Fatih Yılmaz, Erol Akın ve HESOB yöneticileri de eşlik etti.

TEKSÖZ: HER ŞEY ESNAFIMIZ İÇİN

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, katıldığı programla ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin verdiği iftar programına katıldık. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını içeren bir dosya takdim ettik. Hatay esnafımızı temsilen A protokolda yer verildiği için teşekkür ediyoruz. Herşey Hatay’ımız için, Herşey esnafımız için. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.