Meşale Gazetesi

BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFI DİNLEDİ

BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFI DİNLEDİ

Esnafın babası olarak bilinen esnaf dostu başkan Abdulkadir Teksöz, gecesini gündüzünü sevdası olan Hatay’a ayırıyor. Her boş vaktinde esnafların arasına karışarak sorunlarını dinleyen Başkan Teksöz, son olarak Samandağ’da esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Teksöz’e Samandağ temasları boyunca Samandağ oda başkanları da eşlik etti. Başkan Teksöz, ilk olarak Samandağ esnaf kefalet kooperatifi başkanı Sait Kahil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Esnafın kredi konuları hakkında istişarelerde bulundu.

TEKSÖZ, ESNAFLARI DİNLEDİ

Başkan Teksöz, Samandağ temaslarıyla ilgili açıklamasında, “Samandağ esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Refik Gümüşoğlu, Şoförler ve Otomobilciler odası başkanımız Mustafa Terzi, Bakkallar odası başkanı Necdet Arslan, Terziler odası başkanı Cuma Sahillioğulları, Berberler ve kuaförler odası başkanı Nadir Açıkgöz’ü ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Samandağ Ala Tobacco shop bayisini ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sibel hanıma teşekkürler” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN TÜM VATANDAŞLARA UYARI

TESK Yönetim Kurulu üyesi HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ziyaretlerinde tüm vatandaşlara koronavirüs kuralları konusunda uyarılarda da bulunuyor. Teksöz, “Covid 19 pandemisi nedeniyle her geçen gün bir arkadaşımızı hastalıkla mücadele ederken buluyor, bir başka gün en sevdiğimiz bir yakınımızı kaybediyoruz. Havaların soğuması nedeniyle maalesef kapalı alanlarda daha fazla vakit geçiriyoruz. Kapalı alanlarda hastalığın bulaşma hızı artarken, ülkemizde günlük vaka maalesef 30.000 sayısına ulaşmıştır. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız eğitimlerine devam etmekte, esnaf ve sanatkarlarımız işyerlerinde faaliyetlerini sürdürmekte, fabrikalarımız çalışmakta, ülkemizin üretim süreçleri devam etmektedir. Vaka sayılarının daha fazla artmaması için lütfen alışkanlıklarımızı davranış kalıplarımızı yeniden gözden geçirelim. Aşılarımızı yaptıralım. Maske kullanalım. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Tokalaşma ve sarılma gibi yakın temaslardan kaçınalım. Bulunduğumuz ortamları sık sık havalandıralım. Hastalık şüphesi olması halinde testlerimizi yaptıralım. Lütfen değer verdiğimiz sevdiklerimizin sağlığı için, Valiliğimiz ve bakanlığımızın koyduğu pandemi uyarılarına uyalım, uyulması gereken kurallardan uzaklaşmayalım, bu konuda yakınlarımızı uyaralım, vaka sayılarını en alt seviyeye inmesine vesile olalım” dedi. Baskan Teksöz, esnaf ziyaretlerinin süreceğini belirterek tüm esnaflara hayırlı işler bol kazançlar dileklerini iletti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.