BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFI MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN TEKSÖZ ESNAFI MAKAMINDA AĞIRLADI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafları makamında ağırlamaya devam ediyor. Esnafları makamında ağırlayan Teksöz, gündeme ve iş dünyasına yönelik sohbetler ederek esnafların sorunlarını ilk ağızdan dinledi.

İLK ZİYARET SAMANDAĞ HEYETİNDEN

Başkan Teksöz bu kapsamda Samandağ şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Mustafa Terzi, Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Refik Gümüşoğlu, Bakkallar ve bayiler odası başkanı Necdet Arslan, Berberler ve kuaförler odası başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler odası başkanı Ali Doğru, Yönetim ve Denetim kurulu üyelerini ağırladı. Samandağlı esnaflarla gündemi değerlendiren Başkan Teksöz, ziyaretçilerine teşekkür etti. Başkan Teksöz daha sonra baba dostu dediği Şeyh Hasan İstanbullu’nun oğulları Zeynel ve Mehmet İstanbullu’yu ağırladı. Uzun yıllardır tanışıklığı olan iki kardeş ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Teksöz, İstanbullu kardeşlere ziyaretleri için teşekkür etti.

GENÇ İŞLETMECİDEN BAŞKAN TEKSÖZ’E ZİYARET

Fizyotomy Sağlıklı Yaşam Merkezi sahibi genç işletmeci Süreyya Toma ve babası Turgut Toma, Başkan Teksöz’ü ziyaret etti. Yeni işletmelerini Başkan Teksöz’e tanıtan Toma, Teksöz’ü de Akasya Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi Atilla Apartmanı’nda bulunan yeni işyerine davet etti. Başkan Teksöz, son olarak da Ayhan Sunaç ve Antakya Terziler odası Başkan vekili Tuncay Bereketoğlu’nu ağırladı. Tüm ziyaretçileriyle uzun süre sohbet ederek misafirlerini dinleyen Teksöz, ziyaret ve desteklerinden dolayı hepsine teşekkür etti. Başkan Teksöz, kapısının herkese açık olduğunu belirtti. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.