BAŞKAN TEKSÖZ, SİYASİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN TEKSÖZ, SİYASİLERLE BULUŞTU

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, 24 saat durmadan, dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor.Başkan Teksöz, hafta sonunda da mesaisini sürdürdü. Yoğun temaslarına devam eden Teksöz, ilk olarak beraberindeki Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve Hatay Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz’u ağırladı. Antakya Vali Göbeği’ndeki esnaf kıraathanesinde gerçekleşen kabulde gündeme yönelik konular istişare edildi.

İKİNCİ BULUŞMA ADAL’A

Başkan Teksöz, ikinci buluşmayı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal’a gerçekleştirdi. Başkan Adal’ın hanesine konuk olan Teksöz, başarılı çalışmalarından dolayı kutladığı Adal ile Hatay siyaseti ve gündemini değerlendirdi. Adal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Teksöz, kapısının da daima MHP teşkilatına açık olduğunu kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.