BAŞKAN TEKSÖZ, TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

BAŞKAN TEKSÖZ, TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafların sorunlarının çözümü amacıyla temaslarını sürdürdü.

Başkan Teksöz, Bölge birliği başkanı ve Kırıkhan esnaf kefalet kooperatifi başkanı İsmaıl Toklucu’yu ziyaret etti. Teksöz, aynı zamanda Kırıkhan Ticaret ve sanayi odası başkanı Nunan Numan Bölükbaş’ ın düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıya katıldı. Başkan Teksöz, programlarda esnafların güncel sorunlarından bahsederek çözüm için yetkililerden destek istedi.

TEKSÖZ: ESNAFIN SORUNLARINI AKTARDIK

Başkan Teksöz, programlarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bölge birliği başkanı ve Kırıkhan esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ismaıl Toklucu beyefendiyi Kırıkhan oda başkanlarımız ile birlikte ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. 24 saat esnafımızın emrindeyiz. Kırıkhan Ticaret ve sanayi odası başkanımız Nunan Numan Bölükbaş’ ın  düzenlemiş  olduğu kahvaltılı toplantıya Dijital mecralar komisyonu başkanı Hüseyin Yayman Kırıkhan oda başkanlarımız ziraat odası başkanı ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını dilek ve temennilerini anlattım. Dikkatli bir şekilde not alarak her zamanki gibi elinden geleni yapacağını belirten bakanımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.