Meşale Gazetesi

BAŞKAN TEKSÖZ’ÜN GURUR GÜNÜ

BAŞKAN TEKSÖZ’ÜN GURUR GÜNÜ

Hatay esnafının babası, esnafın kazanması, evine helal lokma götürmesi için gecesini gündüzüne katan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün büyük çabalarıyla gerçekleştirilen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri, Teksöz’ün adeta gurur günü oldu.Başkanlığını yaptığı esnafların stant açarak kente özgü ürünleri satıp hem kazanç sağlamaları, hem de Hatay’ı büyük başarıyla temsil etmeleri dolayısıyla mutluluk içinde olduğu görüldü.

BENDEVİ PALANDÖKEN DE TEŞRİF ETTİ

25-29 Mart 2022 tarihlerinde Ankara Altınpark Fuar Alanı’nda Hatay Valiliği himayelerinde, ATSO ve HESOB işbirliği ile Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği tarafından organize edilen “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri”ne HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün daveti üzerine Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Bendevi Palandöken de katıldı. Palandöken’in katımından memnuniyet duyan Teksöz, tüm stantları tek tek gezdirdi. Hatay’ın 10 çeşit ürünü ağırlıklı olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde esnaflar açtıkları stantlar ile ziyaretçilerini ağırlamayı tüm hızıyla sürdürüyor.

TEKSÖZ: BUGÜN HATAY’IN GURUR GÜNÜ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, program ile ilgili gazetemize özel olarak yaptığı değerlendirmede; “Bugün Hatay’ımızın dillere destan ürünleri tanıtılmaya devam ediyor. Hatay’ımızın damak çatlatan lezzetleri, kültürel ve tarihine ışık tutan ürünleri, nefis tatlıları Ankaralıların beğenisine sunuldu. Hatay’ımızın öz evlatları olan esnaflarımıza büyük katkı sağlayacak olan bu programda esnafımızın biz de yanındayız. Tüm esnaflarımıza güzel bir program olmasını diliyor, programa teşrif eden TESK Başkanımız Bendevi Palandöken başta olmak üzere Ankara Valimiz Vasip Şahin, Hatay Valimiz Rahmi Doğan, Hatay Milletvekillerimiz, Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ve tüm belediye başkanlarımız ile tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Hatay’ımız için 7/24 görevimizin başında olduğunu bir kez daha vurguluyorum” dedi.

15 İLÇE BELEDİYESİ STANT AÇARAK KATKI SUNDU

ATSO ve HESOB işbirliği ile Hatay Gastronomi ve Turizm Derneği tarafından organize edilen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine başta Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 İlçe Belediyesi stant açarak tanıtım çalışmalarına katkıda bulundular. Hatay Büyükşehir Belediyesi standında genellikle bayram öncesi yapılan kömbe, Erzin Belediyesi standında mandalina, portakal ve narenciye, Yayladağı Belediyesi standında Yayladağı Lokumu yer alarak gelen misafirlere ücretsiz olarak ikram edildi.

HATAY’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİNE ANKARALILARDAN YOĞUN İLGİ

Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinde yöresel ürünlerinin bulunduğu ve Hataylı esnafların bulunduğu stantlara Ankaralılar ilgi gösterdiler. Başta süt ürünleri olmak üzere bitki ve baharat ürünlerine kadar kurulan stantları ziyaret eden Ankaralılar bol bol alışveriş yaptılar. Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri Salı akşamına kadar ziyaret edilebilecek.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.