Meşale Gazetesi

BAŞKAN TOSYALI’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TOSYALI’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Tosyalı, mesajında, kadınların toplumun temel yapı taşı, değerlerimizin taşıyıcısı ve koruyucusu olduğuna vurgu yaptı.

Kadim tarihimiz boyunca kadınların, sevgi, saygı, şefkat, adalet ve merhametin timsali olarak kabul edildiğine dikkati çeken Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

” Kadınlarımız, tarih boyunca toplumumuzun mimarı olmuştur. Ana olmuş, eş olmuş; cephede kahraman olmuş ve ülkemize istikamet çizmiştir. Tıpkı geçmişte olduğu gibi bu gün de eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan, iş hayatına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk milletinin geleceğe güvenle bakmasında öncülük eden kadınlarımız, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için başrol üstlenmektedir.”

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kadınların toplumun yolunu aydınlatan bir ışık olduğunun altını çizerek, “Yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin,şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.