BAŞKAN TUTAR’DAN BAYINDIR’A TEBRİK ZİYARETİ

BAŞKAN TUTAR’DAN BAYINDIR’A TEBRİK ZİYARETİ

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, AFAD Hatay İl Müdürlüğüne atanan Taner Bayındır’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

1 yıldır Hatay’da görevli iken asaleten göreve atanan Bayındır’ın Hatay’ın ayağa kalkması sürecine büyük katkıları olacağına inandığı Bayındır’a görevinde üstün başarı dileklerini ileten Tutar’a yöneticileri de eşlik etti. Hatay’ın gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten AFAD İl Müdürü Bayındır, Başkan Hüseyin Tutar ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Tutar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Hatay Bayındır Memur-Sen Şube yönetim kurulu olarak şehrimize yeni atanan Hatay İl AFAD Müdürümüz Taner Bayındır hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine şahsım ve teşkilatım adına hoşgeldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.