BAŞKAN TUTAR’DAN BAYRAKDAR’A ZİYARET: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN TUTAR’DAN BAYRAKDAR’A ZİYARET: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Hatay’ın duayen sendikacısı Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar’ı ziyaretinde aile vurgusu yaptı.

Sendikal faaliyetlerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde İzmir’e çıkarma yapan Tutar, İzmir dönüşü ayağının tozuyla genel değerlendirmelerde bulunmak üzere Bayrakdar’ı ziyaret etti. Fikirlerine daima değer verdiği Bayrakdar ile genel konular üzerine değerlendirmelerde bulunan Tutar, toplantıya dair bir paylaşımda bulunarak aile vurgusu yaptı.

ÜYELERİN GENEL DURUMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

REKLAM ALANI

Hatay’da yetkili sendika olan Memur-Sen’in bir aile olduğunun altını çizen Tutar ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Memur-Sen başkanım İsmail Bayrakdar’ı ziyaret ettim. Başkanımla, Asrın felaketi depremler sonrası üyelerimizin genel durumu hakkında ve sendikamız ile ilgili verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah. “Biz Büyük Bir Aileyiz” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.