BAŞKAN TUTAR’DAN İL MÜDÜRÜ GENCER’E TEBRİK ZİYARETİ

BAŞKAN TUTAR’DAN İL MÜDÜRÜ GENCER’E TEBRİK ZİYARETİ

Hatay’da sendikacılık denince akla gelen ilk isimlerden olan Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, Hatay Tapu ve Kadastro XII. Bölge Müdürlüğüne atanan Eyyüp Gencer’i ziyaret etti.Ziyaretinde Başkan Tutar’a Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Taner Düzgören, Bayındır Memur-Sen Adana, Mersin, Osmaniye, Kilis Şube Başkanları da eşlik etti.

TUTAR: “GENCER HATAY İÇİN BİR ŞANSTIR”

Gencer’in Hatay Tapu İl Müdürlüğüne atanmasının kent için çok faydalı olacağını belirten ve kadastral sorunların çözümüne Gencer’in önemli katkılar sağlayacağını kaydeden Tutar, Gencer’i yeni görevinden dolayı kutladı. Başkan Tutar, ziyarette yaptığı konuşmada; “Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Eyyüp Gencer, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olarak Tapu Müdürlüğü’nde tercihini Hatay’dan yana kullandı. Çalışkanlığı ve başarıları ile tanınan sayın Eyyüp Gencer’e ilimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Taner Düzgören ve beraberindeki il başkanları da Gencer’i kutlayarak çalışmalarında başarı dileklerini iletti. İl Müdürü Gencer, Başkan Hüseyin Tutar başta olmak üzere tüm ziyaretçilerine teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.