BAŞKAN YALÇIN ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

BAŞKAN YALÇIN ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye kazandırılması için çalıştığı projelerin takibini yapmak üzere gittiği Ankara’dan müjdelerle döndü. Ankara’da dur durak bilmeyen Başkan Yalçın, bir proje takibini sürdürdü, bir yandan da kritik görüşmelerde bulundu. Ankara’da temaslarda bulunan Başkan Yalçın, ilçeye ardı ardına hizmet kazandırmak adına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Yalçın’a AK Parti Hatay Milletvekilleri de eşlik etti.

VEKİLLERE MAKAM ZİYARETİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’yi de makamlarında ziyaret etti. Yayladağı’na kazandırılacak olan projeleri vekillere aktaran Yalçın, vekillerden de destek istedi.Başkan Yalçın, TBMM’de ayrıca Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak ve Garnizon Eski Komutanı Albay Yücel Çetinkaya ile TBMM de bir araya geldi. Yalçın ayrıca İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ı da ziyaret etti.

SON OLARAK HASTA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Yalçın, Ankara temasları kapsamında son ziyaretini Yayladağı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öçal’ın tedavi gören oğlu Furkan Öçal’a gerçekleştirdi. Öçal ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Yalçın, ziyaretlerini tamamlayarak kente döndü. Başkan Yalçın, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından ilçe genelinde hizmetlere ağırlık vereceğini açıkladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.