BAŞKAN YALÇIN, DEV FİRMALARA KAFA TUTTU

BAŞKAN YALÇIN, DEV FİRMALARA KAFA TUTTU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede taş ocağı izni dahi olmamasına rağmen altın ve çeşitli madenler aramaya kalkan dev firmaları dize getiriyor.

Başkan Yalçın, bu çalışması kapsamında en büyük destekçilerinden olan geçmiş dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem’i ziyaret etti.

“TAŞ OCAKLARI SORUNUNDA İLERLEME KAYDETTİK”

REKLAM ALANI

Taş ocakları sorununda ilerleme kaydettiklerini belirten Başkan Yalçın, gerçekleşen görüşmede yaptığı açıklamada, “25, 26 ve 27. Dönem MHP Milletvekili Sn. Arzu Erdem’i makamında ziyaret ettik. İlçemiz topraklarının %12’sini kaplayan düzensiz taş ocaklarının, çevreye verdiği zararları dile getirdiğimiz basın açıklamasının ardından, olumlu sonuçlanan girişimlerimiz için Sn. Doç. Dr. Cihat Yaycı paşamıza ve Sn. Arzu Erdem’e teşekkürlerimizi sunarız. Düzensiz taş ocakları, çevrede yaşayan vatandaşlarımızın mülkiyet hakkına zarar vermekte ve geçim kaynakları olan hayvancılıkla uğraşanların bitki alanlarını tehdit etmektedir. Bu durum, bölgede yaşayan insanları göçe zorlayacak sonuçlar doğurmaktadır. Yaptığımız girişimlerin ardından, bu sorunla ilgili ilerleme kaydettiğimiz gelişmeler için; Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e AK Parti Hatay İl Başkanımız Sn. Dr. Mustafa Erdoğan’a ve Hatay Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.