BAŞKAN YALÇIN İLE YAYLADAĞI GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

BAŞKAN YALÇIN İLE YAYLADAĞI GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi için projelerini sürdürüyor. Sanatçı Gençler Tiyatro Topluluğu tarafından ilçede sahnelenen “Önce Ben” adlı oyunu izleyen Yalçın, Tiyatro Kulübü hocası Adem Gündoğdu ile SAGETT ekibine teşekkür etti. Başkan Yalçın’ın yanı sıra vatandaşlar da tiyatro etkinliğine yoğun ilgi gösterdi.

TURFANDA’DA İLKOKULA ZİYARET

Turfanda Mahallesi’nde Merhum Mehmet Tatlı anısına ailesi tarafından yapılan Turfanda İlkokulu Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açılışına katılan Başkan Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Barajımız kanal temizliği işi, hafta sonuna kadar tamamlanacak olup, Cumartesi günü itibariyle kanallarımıza su verilmeye başlanacaktır.

MKÜ ve Yayladağı Belediyesi iş birliğiyle mantar kompost atıklarının gübreye dönüştürülmesi projesi kapsamında, MKÜ Akademisyenlerinden; Prof. Dr. Necat Ağca, Prof. Dr. Kemal Doğan hocalarımız, Başkan Yardımcımız Cemil Ceylan ve Neşe Cücül hanımefendi ile birlikte mantar seralarında ve imalat sahası alan gezisinde bulunduk” dedi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.