BAŞKAN YALÇIN İŞİN UZMANINA DANIŞTI

BAŞKAN YALÇIN İŞİN UZMANINA DANIŞTI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye yapılacak olan hizmetlerle ilgili en yetkili ağızlardan bilgi alarak projeleri geniş çerçevede değerlendiriyor.

İlçeye kazandırılacak olan Karamağara Dalış Akademisi için de bu alanda uzman olan milli yüzme sporcusu Şahika Ercümen’i Yayladağı’na getiren Başkan Yalçın, Yayladağı’na dünya standartlarında bir tesis kazandırılması için uzmanından yardım aldı. Yayladağı’nın harika doğasında yapılacak olan muhteşem tesisin alanını inceleyen Ercümen, dünyada gördüğü tesislerden edindiği bilgiyi Başkan Yalçın’a ve DOĞAKA yetkililerine aktardı. Alanın gezildiği programda DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız da hazır bulundu. Başkan Yalçın, alan üzerinde harita ile projenin detaylarını Ercümen’e aktardı.

YALÇIN’DAN ERCÜMEN’E TEŞEKKÜR
Yayladağı’nı gezen ve doğasına hayran kalan Ercümen, engin bilgi ve tecrübelerini Yayladağı’nda yapılacak tesis için paylaştı. Ercümen’i ilçede ağırladıkları için çok memnun olduğunu belirten Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Milli Sporcumuz, Gururumuz Sn. Şahika Ercümen’i ağırladık. Serbest Dalış kategorisinde dünya rekortmeni olan Milli Sporcumuz Sn. Sahika Ercumen ile birlikte Doğu Akdeniz Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Karamağara Dalış Akademisi alanını yerinde inceledik” dedi.Erzümen’in yanı sıra DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’a da teşekkür eden Başkan Yalçın, Yayladağı’na en modern tesisi kazandıracaklarını kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.